Falcao i Cavani na meti Arsenala

Ozbiljna pojačanja na pomolu?

Falcao i Cavani na meti Arsenala

Arsenal će se do kraja prelaznog roka dati u potragu za novim napadačem, a sudeći prema najavama, on bi mogao biti igrač svjetske klase.

Danas se pojavila informacija da su Topnici zainteresovani za Falcaa i Cavanija. Teško je, možda i nemoguće, očekivati da obojica stignu na Emirates ali svakako će jedan od ove dvojice sjajnih napadača biti opcija za dovođenje.

Podsjećamo, Arsenal je ostao bez Girouda koji se povrijedio u susretu sa Evertonom i zbog toga bi van stroja trebao biti tri mjeseca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.