Falcao ili Cavani u Juventusu?
Foto: EPA

Pojačanja za Staru damu

Falcao ili Cavani u Juventusu?

M. Šljivak

Prvak Italije Juventus namjerava svoje redove pojačati jednim klasičnim napadačem.

Na ljeto žele dovesti neko zvučno ime evropskog fudbala, a italijanski mediji navode kako bi članovi Stare dame mogli postati Radamel Falcao ili Edinson Cavani.

Falcao još uvijek nije potpisao ugovor s Manchester Unitedom. Na ljeto bi se mogao vratiti u Monaco, ali Juventus bi mogao biti nova destinacija za fantastičnog Kolumbijca.

Pored Falcaa,rukovodstvo tima iz Torina je zaintersovano i za dovođenje Edinsona Cavanija. Urugvajski napadač traži način da ode iz PSG-a, a interes za njega pokazuju Arsenal i Manchester United.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.