Falcao: Juventus? Zanima me samo United

Kolumbijski fudbaler

Falcao: Juventus? Zanima me samo United

Kolumbijski fudbaler, Radamel Falcao, odbacio je špekulacije da bi u predstojećem prijelaznom roku mogao pojačati Juventus.

Iskusni napadač trenutno je skoncentrisan samo na Manchester United, a to je naglasio i u razgovoru za tamošnje medije. 

"Juventus me traži? Oni mnogo pričaju, ali sada sam maksimalno fokusiran na Manchester United i samo taj klub me zanima", kazao je Falcao, a potom se osvrnuo na nastavak prvenstva u Premiershipu.

"Do kraja sezone ostalo je nekoliko izuzetno važnih utakmica i nadam se da će se cjelokupna situacija promijeniti", riječi su Kolumbijca. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Falcao je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao svega četiri pogotka i šanse da Manchester United otkupi njegov ugovor svedene su na minimum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.