Falcao: Mourinho je veliki pobjednik

Kolumbijac ima samo riječi hvale za Mourinha

Falcao: Mourinho je veliki pobjednik

A. Beganović

Aktuelni engleski prvak, Chelsea, nakon osam odigranih kola nalazi se na 16. mjestu tabele Premiershipa.

Plavci cu već pretrpjeli četiri poraza uz dva remija i isto toliko pobjeda, pa su od vodećeg Manchester Cityja udaljeni velikih deset bodova.

Fudbaleri Chelseaja pružaju očajne partije, a svoj kvalitet zbog kojeg da je Jose Mourinho i doveo, nije pokazao ni Radamel Falcao.

U sedam odigranih susreta Falcao je postigao samo jedan pogodak, a ovaj kolumbijski napadač ima samo riječi hvale za portugalskog stručnjaka.

"Mourinho je sjajan trener. Ambiciozan je i veliki je pobjednik. Radimo sjajno na treninzima, ali rezultati nam ne idu na ruku", izjavio je Falcao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Imamo kvalitet i sposobnost da situaciju preokrenemo u svoju korist. I dalje smo potpuno motivirani, a i moj trenutak će doći. Osjećam se dobro i mislim da ću igrati sve bolje", dodao je kolumbijski napadač.

Podsjetimo, juče se u otočkim medijima pojavila informacija da Mourinho više ne računa na Falcaa, no čini se da to nije tako.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.