Falcao otkrio gdje će nastaviti karijeru

Napušta Stamford Bridge

Falcao otkrio gdje će nastaviti karijeru

Kolumbijski napadač Radamel Falcao najavio je povratak u Monaco. 

Falcao se nije snašao na posudbi u Chelseaju i po završetku sezone će spakovati kofere i napustiti Stamford Bridge, a iako je nekoliko evropskih timova pokazalo interes, čini se da je povratak u Monaco sve izvjesniji. 

"Još u februaru iz Chelseaju su mi otvoreno rekli da ne računaju na mene sljedeće sezone. Monaco je uložio toliko novca u mene i očekuju da im se dio vrati. Žele me u timu ponovo. a obzirom da imam dvije godine ugovora, Monaco je moja budućnost", izjavio je 30-godišnji Falcao. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vrijedi podsjetiti da je Falcao za skoro 60 miliona eura prešao u Monaco iz Atletico Madrida. Još je nastupao za River Plate, Porto, Manchester United i Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi