Falcao poručio Van Gaalu: Daj mi minute i zabijat ću!

Fudbaler Manchester Uniteda

Falcao poručio Van Gaalu: Daj mi minute i zabijat ću!

Radamel Falcao u dresu reprezentacije Kolumbije dokazuje da nije zaboravio zabijati golove, pa je tako u posljednje dvije prijateljska utakmice postigao tri pogotka.

Ipak, kolumbijski fudbaler još uvijek na visokoj razini ne igra za Manchester United, a navodno glavni razog leži u tome što ne igra dovoljno.

"I prije sam rekao da mi samo trebaju minute, trebaju mi utakmice u kontinuitetu. U reprezentaciji to imam, zato i zabijam. Vraćam se u Manchester pun samopouzdanja, siguran sam u sebe i svoju formu. Do kraja sezone je još osam utakmica, želim igrati što više", rekao je Falcao. 

Falcao je u posljednji pogodak u dresu Manchester Uniteda postigao u januaru protiv Leicestera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.