Fali Ramadani lobirao za Srbiju kod UEFA-e

Menadžer iz Tetova albanskog proijekla lobirao za Srbiju

Fali Ramadani lobirao za Srbiju kod UEFA-e

Jedan od najuglednijih menadžera sa prostora bivše Jugoslavije, Fali Ramadani, iskoristio je svoja poznanstva u Nionu kako bi lobirao u korist Srbije. 

Međutim menadžer rođen u Tetovu, albanskog porijekla, lobirao je za Srbiju prije svega zbog ličnih interesa. Fali Ramadani menadžer je nekolicini srbijanskih reprezentativaca i svakako da mu je u interesu da oni zaigraju na Evropskom prvenstvu. 

Trenutno, od igrača agencije LIAN Sports, koju zajedno sa Nikolom Damjancem vodi Fali Ramadani, u reprezentaciji Srbije igraju Matija Nastasić, Lazar Marković, Vladimir Stojković i Nikola Maksimović. Dok je Siniša Mihajlović bio selektor reprezentacije Srbije u njenim redovima bilo je devet igrača iz agencije LIAN Sports. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.