Fantastične vijesti iz Chapecoensea: Ruschel se vraća!

Povratak nakon pada aviona

Fantastične vijesti iz Chapecoensea: Ruschel se vraća!

Iz Chapecoensea su danas saopštili sjajne vijesti.

Naime, jedan od igrača ovog brazilskog kluba koji su preživjeli pad aviona, Alan Ruschel, vratiće se na teren i to na velikoj sceni.

On je imao problem sa povredom leđa nakon pada aviona, pa je u bolnici proveo neko vrijeme, a oporavio se srećom do te mjere da se ponovo može vratiti na teren. 

Ovaj lijevi bek će se na teren vratiti, ni manje, ni više, nego na Camp Nou stadionu. Chapecoense će za nekoliko dana igrati prijateljski meč protiv Barcelone, a utakmica će biti obilježena povratkom ovog igrača, to je sigurno. 

Podsjetimo, defanzivac Neto također je preživio nesreću, baš kao i golman Jakson Follmann kojem su nažalost morali amputirati nogu i za njega je karijera gotova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi