FARE: Ponašanje Luke Modrića je sramotno!

Oglasio se Piara Powar

FARE: Ponašanje Luke Modrića je sramotno!

Nakon što je cijela Evropa ostala zapanjena uvredom koju je hrvatski igrač Luka Modrić u posljednjoj utakmici između Real Madrida i Manchester Cityja uputio slovenačkom sudiji Damiru Skomini, upućena je i oštra osuda Internacionalne mreže za antidiskriminaciju i inkluziju u fudbalu Fare Networka. 

Modrić je snimljen kako nakon izlaska s terena slovenačkom sudiji psuje "slovensku majku", što je naknadno pokrenulo lavinu osuda u medijima. 

"Sramotno vrijeđanje slovenačkog sudije od strane igrača Real Madrida Luke Modrića je ponašanje koje ne pripada sportu i koje apsolutno treba osuditi", izjavio je izvršni direktor Piara Powar.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi