Favre nije bio zadovoljan igrom Balotellija
EPA

Nice ostala bez Lige prvaka

Favre nije bio zadovoljan igrom Balotellija

E. Ganibegović

Nice je i u drugoj utakmici playoffa Lige prvaka poražena od Napolija rezultatom 0:2, te se tako nisu uspjeli domaći grupne faze Lige prvaka. 

Nakon poraza, trener Nice Lucien Favre je najviše kritikovao nastup Balotellija, ali je također istakako kako je njegova ekipa igrala loše u odbrani.

"Mario nije igrao dobro i trebao sam ga prije izvaditi iz igre. Ne znam šta se dogodilo kod prvog pogotka. Vidio sam kako se nešto dešava između Balotellija i sudija. 

"Napoli je jak, oni su u vrhu već godinama i igraju isti stil već duže vrijeme. Večeras su bili fantastični. Mi smo defanzivno bili loši, bolje smo stajali u prethodnoj rundi protiv Ajaxa. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Evropska liga je prava razina za Nicu i tu će biti teško", rekao je šef Nice. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi