Fazio: Roma želi osvojiti Evropsku ligu

Visoke ambicije

Fazio: Roma želi osvojiti Evropsku ligu

Teme:

Defanzivac Rome Federico Fazio istakao je da njegov klub ima kvalitet da osvoji Evropsku ligu.

Roma će se u 1/16 finala ovog takmičenja sastati sa Villarrealom, a Fazio je siguran da će taj dvomeč biti sve samo ne lagan.

"Znamo kakva je ekipa Villarreal. Radi se o vrlo kvalitetnom i čvrstom timu i bit će nam jako teško protiv njih. Villarrealov stadion je mali, ali je atmosfera uvijek fantastična", započeo je Fazio, te nastavio:

"Učinit ćemo sve da prođemo dalje jer u ovom takmičenju imamo visoke ambicije. Vjerujem da imamo kvalitet da osvojimo Evropsku ligu, a to je naš cilj ove sezone".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prvi meč Rome i Villarreala igra se 16. februara u Španiji, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije na Olimpicu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi