Fejzić na stolu ima konkretnu ponudu

Bivši bh. reprezentativac

Fejzić na stolu ima konkretnu ponudu

Bh. golman Jasmin Fejzić bi unatoč interesovanju Intera mogao ostati u Eintrachtu iz Braunschweiga. 

Fejzić, koji je sa reprezentacijom BiH putovao na Svjetsko prvenstvo, našao se na popisu kandidata za rezervnog golmana u Interu, a tu informaciju je prvi plasirao Kicker, koji rijetko griješi kada su ovakve stvari u pitanju. 

U Interu su u Fejziću vidjeli izvrsno rješenje za klupu, kako bi oba golmana bila kvalitetna, međutim šanse da na kraju završi na Giuseppe Meazzi su minimalne. Ove sezone Fejzić je jedan od najboljih čuvara mreže u "Cvajti" i ima namjeru braniti još neko vrijeme, a od Eintrachta već ima ponudu za produženje ugovora i sve je izglednije da će ostati u Braunschweigu. 

Fejzićev klub će inače sezoni završiti na trećem mjestu i za povratak u elitno društvo će se boriti s trećim najslabijim članom Bundeslige. Ispred Eintrachta su Stuttgart i Hannover. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije