Fejzićev Aalen u finišu spasio bod

Njemačka Cvajta

Fejzićev Aalen u finišu spasio bod

Fudbaleri Aalena i K'lauterna remizirali su u jednom od derbija četvrtog kola njemačke Cvajte.

Konačan rezultat glasio je 2:2. Petnaest minuta bilo je dovoljno gostima da dođu u vodstvo, a Jasmina Fejzića matirao je Stoger.

Aalen je izjednačio 25 minuta prije kraja utakmice, a strijelac je bio Barth. Ipak, taj rezultat na semaforu se zadržao tek pet minuta pošto je za novo vodstvo K'lauterna pogodio Srđan Lakić. Konačnih 2:2 postavio je Grech iz penala u samom finišu.

Jasmin Fejzić stajao je na golu Aalena tokom svih 90 minuta utakmice.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kandidaturu za sam vrh tabele istakao je Nurnberg koji je ostvario svoj drugi trijumf sezone, ovog puta nad Union Berlinom rezultatom 4:0 na gostujućem terenu.

U trećem susretu igranom večeras FSV Frankfurt i novajlija Leipzig su remizirali, a pogodaka nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.