Fekir: Ne kajem se zbog proslave, pa bilo je 5:0

Fudbaler Lyona sasvim iskreno

Fekir: Ne kajem se zbog proslave, pa bilo je 5:0

Sjajni fudbaler Lyona Nabil Fekir prouzrokovao je pravi skandal na nedjeljnoj utakmici protiv St. Etiennea.

Lyon je u velikom derbiju kao gost slavio sa visokih 5:0 uz dva gola Fekira, koji je drugi proslavio u stilu Lea Messija na Santiago Bernabeu. Najbolji igrač Lyona skinuo je dres i okrenuo ga prema navijačima St. Etiennea, koji su nakon toga doslovno poludjeli i utrčali u teren.

Sve se to dešavalo samo pet minuta prije kraja utakmice koja je prekinuta na otprilike pola sata, a Fekir je dva dana nakon velike pobjede progovorio o svojoj proslavi rekavši da se ne kaje što je to uradio.

"Tačno je da sam napravio potez koji se njima nije svidio i ja to razumijem. Ali, ne kajem se. Pa, bilo je 5:0, to se moralo nekako proslaviti. Nije bilo nikakve zle namjere. To je samo fudbal", rekao je Fekir.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sjajnom fudbaleru Lyona, koji je izabran za najboljeg igrača mjeseca oktobra u Ligue 1, zbog ove proslave navodno prijeti i kazla LFP-a, koji će se uskoro i zvanično oglasiti po tom pitanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi