Felipe Melo ima pravi odgovor na rasističke uvrede

Brazilac odbrusio

Felipe Melo ima pravi odgovor na rasističke uvrede

E. Škorić

Brazilac Felipe Melo, koji danas igra u Palmeirasu, na nevjerovatan je način odgovorio na rasističke uvrede od strane protivničkog igrača.

Melov Palmeiras igrao je u srijedu navečer protiv Penarola, a gostujući igrač Gaston Razmirez je tokom meča bivšeg igrača Intera i Juventusa nazivao majmunom.

Nakon što je Palmeiras slavio s 3:2, Melo je odlučio da se osvrne na uvrede od strane Ramireza.

"Čovjek koji je postigao gol, Gaston Rodriguez, nazivao me majmunom i mislim da ga je televizija uhvatila kada je to govorio. Mislim, možda ima neki problem, njegova žena ga možda vara s velikim crnom čovjekom ili nešto slično", rekao je Melo.

"Utakmica je gotova, moramo sve oprostiti, koliko god se može. Važno da to dolazi iz srca. On je shvatio da je pogriješio, ispričao se, šta ja moram uradit?", pita se Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi