Fellaini: Bio sam kriv i kada nisam igrao

Fudbaler Manchester Uniteda

Fellaini: Bio sam kriv i kada nisam igrao

Marouane Fellaini u prvoj sezoni na Old Traffordu nije uspio opravdati očekivanja navijača Manchester Uniteda.

Bilo je tu loših igara, povreda, brojnih kritika na svih strana, a belgijski fudbaler smatra da je jedan od glavnih razloga za to što je David Moyes tražio njegov dolazak. 

"David je sada u Španiji i situacija je nešto drugačija. Bili smo dugo zajedno i ljudi su nas vidjeli kao cjelinu. Naravno, žao mi je zbog njega, svi su mislili da smo jako bliski. Bili smo dobri, ali nisam živio s njim. Respektiram ga, no nismo bili poput najboljih prijatelja", kazao je Fellaini, a potom dodao: 

"Sezona je bila teška za sve, ne samo za mene, ali ja sam bio na meti jer me doveo Moyes. Pet godina sam igrao dobro u dresu Evertona i odjednom su pričali da sam izgubio kvalitetu i zaboravio igrati fudbal. Sada sam odjednom opet dobar, to nije u redu. Samo sam ja došao to ljeto i bio sam u središtu pozornosti, bilo bi drugačije da je došlo više igrača. Čak i kada nisam igrao, bio sam kriv. Tri mjeseca sam bio povrijeđen i opet sam bio kriv."

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fellaini ove sezone igra važnu ulogu u timu Manchester Uniteda i njegovim partijama zasigurno može biti zadovoljan trener Van Gaal. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti