Fenerbahče od Bosanca dobio preporuke za Sušića
Foto: EPA

Napušta redove Genka?

Fenerbahče od Bosanca dobio preporuke za Sušića

Tino Sven Sušić je, ako je suditi prema sadašnjoj situaciji, pogriješio pri odluci da karijeru nastavi u Genku. 

Bh. reprezentativac je u posljednje vrijeme u drugom planu Genka, a tome je uveliko kumovala i povreda koljena koju je zadobio krajem mjeseca februara. Željet će Sušić definitivno da brzo zaboravi ovu takmičarsku sezonu, međutim nije isključeno ni ovog ljeta napravi novi transfer. 

U posljednje vrijeme sve su aktuelnije glasine da je na Sušića 'oko bacio' Fenerbahče. Kako prenosi tamošnji uglednij medij Sportx.com, Sušića je Fenerbahčeu preporučio Fahrudin Omerović, bivši golman u reprezentaciji BiH, koji je u turskom velikanu u prošlosti radio kao pomoćnik. 

Sušić nije jedini bh. fudbaler koji se povezuje sa prelaskom u Fenerbahče. Ovaj klub je, navodno, pokazao interesovanje još za Vrančića, Bajića i Višću. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Sušić se priključio Genku na početku sezone u transferu vrijednom oko dva miliona eura. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi