Ferdinand: Engleska na Euru ne može dalje od četvrtfinala

Ferdinand sasvim otvoreno

Ferdinand: Engleska na Euru ne može dalje od četvrtfinala

Nekadašnji štoper Manchester Uniteda Rio Ferdinand bio je veoma surov prema Royju Rodgsonu i fudbalskoj reprezentaciji Engleske. 

Ferdinand smatra da bi se trebala stišati euforija pred Evropsko prvenstvo u fudbalu i da dobre partije Engleske u kvalifikacijama ne znače da mogu osvojiti Euro.

"Mislim da je u ovom trenutku naša realnost četvrtina finala. Ako bismo htjeli da prođemo dalje od toga, onda bi trebali da pobijedimo reprezentacije poput Njemačke, Španije ili Francuske, a mislim da to u ovom trenutku ne možemo", rekao je Ferdinand.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

On je za reprezentaciju Engleske odigrao 81. meči postigao tri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi