Ferdinand izabrao top peta pojačanja u Premier ligi

Ne čudi ime prvog na listi

Ferdinand izabrao top peta pojačanja u Premier ligi

E. Ganibegović

Nekadašnji igrač Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, je na svom youtube kanalu imenovao top pet pojačanja ovog ljeta u engleskoj Premier ligi.

Ferdinand je proveo 12 prelijepih godina u Crvenim đavolima, odigrao 455 utakmica i osvojio 14 trofeja, uključujući šest liga i Ligu prvaka.

Nakon što se oprostio od nogometa, postao je veoma aktivan na društvenim mrežama, te napravio youtube kanal koji ima preko 418,000 pretplatnika.

Ovog ljeta je bio veliki broj transfera na Otoku, pa je Ferdinand odlučio da na svom youtube kanalu, napravi video u kojem će nabrojati top pet transfera prijelaznog roka. 

Potražite više informacija na temu Premier league:


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi