Ferdinand: Ovo je najgora sezona u posljednjih 15 godina

"Nisam nikad gledao goru sezonu u Engleskoj"

Ferdinand: Ovo je najgora sezona u posljednjih 15 godina

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda Rio Ferdinand izjavio je da je ovo najgora sezona u Premier ligi u posljednjih 15 sezona.

Legendarni odbrambeni fudbaler Uniteda kazao je da nijedna današnja ekipa ne bi mogla savladati United iz 2008, Chelsea iz 2006, ili Arsenal iz 2004. godine. Ferdinand je dodao da je ova liga daleko ispod kvaliteta i nivoa na kakvom je bila nekada.

"Protiv Barcelone, Real Madrida ili Bayerna nijedna ekipa ne bi mogla igrati. Jednostavno smo izgubili onaj naš prepoznatljivi stil igre. Nekad je Premier liga bila najkvalitetnija na svijetu, a sada je daleko od toga", rekao je Ferdinand, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Timovi nisu dobri kao što je to bilo u proteklih 15 godina. Ovo je najgora sezona koju sam ikada gledao. Nikad se nije desilo da najbolji igrači ne igraju kod nas, ovo su sve polovnjaci".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.