Ferdinand: Taj potez Wengera mi nikako nije jasan

Oglasio se nekadašnji igrač Uniteda

Ferdinand: Taj potez Wengera mi nikako nije jasan

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda, Rio Ferdinad, nakon završetka karijere većinom gostuje po engleskim televizijama kao stručni komentator.

Ferdinand je poznat po tome da nema dlake na jeziku, te da uvijek kaže ono što misli. Nekadašnji reprezentativac Engleske ovaj put je komentarisao Arsenea Wengera, te je kazao kako mu nisu jasni neki potezi francuskoj stručnjaka.

"Ospina počinje utakmice Arsenala u Ligi prvaka, to mi nikako nije jasno. U jednom od najvažnijih takmičenja u fudbalu ne znam kako on može imati prednost ispret Petra Cecha. Za mene je Wenger sjajan stručnjak, ali taj potez mi nikada neće biti jasan", kazao je Ferdinand.

Ospina je imao nekoliko loših mečeva u Ligi prvaka, a najviše se pamti poraz Arsenala od Olympiakosa gdje je bio jedan od glavnih krivaca. Ipak, kolumbijski golman još uvijek ima veliko povjerenje kod Wengera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi