Ferguson: Nadam se da će neko srušiti moje rekorde

Bivši trener Uniteda

Ferguson: Nadam se da će neko srušiti moje rekorde

Alex Ferguson u razgovoru za engleske medije istakao je kako bi volio vidjeti jednakouspješnog nasljednika na klupi Manchester Uniteda. 

Poslije odlaska škotskog stručnjaka u mirovinu, na Old Trafford stigao je David Moyes, a njega je ubrzo naslijedio Louis van Gaal koji vraća Manchester United na evropsku scenu. 

"Dok sam ja bio na klupi, imali smo čaroban niz uspjeha i osvojili brojne trofeje. Uistinu se nadam da će neko doći i srušiti moje rekorde", izjavio je Ferguson, te dodao:

"Volio bih vidjeti novog trenera Manchester Uniteda koji će osvojiti 45 trofeja u 25 godina. Ništa me ne bi više usrećilo, stvarno to govorim. Zašto? To je jednostavno takav hranidbeni lanac u ovom klubu", nastavio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.