Ferguson šalje Arsenalu ponudu za Van Persieja

Topnici nemaju namjeru prodati napadača

Ferguson šalje Arsenalu ponudu za Van Persieja

E. Škorić

Evropsko prvenstvo (Poljska i Ukrajina) te Olimpijske igre (London, Velika Britanija) su iza nas. Slijedi novi val špekulacija i transfera.

Tako britanski Daily Star u svom današnjem izdanju piše kako je Sir Alex Ferguson spremio ponudu za Robina van Persieja. 

 

Navodno su Crveni vragovi spremni poslati ponudu od 20 miliona funti za holandskog reprezentativca. Kako se ohladio interes Juventusa i Manchester Cityja za potpisivanje 29-godišnjeg napadača, stari lisac, Škot na klupi Uniteda, vjeruje da može primamiti Van Persieja na Old Trafford.

 

Svjestan je Ferguson da Arsenal nema namjeru prodati svog prvog igrača, a posebno ne ljutom rivalu iz Manchestera, ali svejedno je odlučan, ako ništa, pokušati realizirati transfer. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

Na Emiratesu, pak, smatraju da imaju dobre izglede da zadrže Van Persieja na još neko vrijeme. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.