Fernando Gago stiže na San Siro

Milan želi iskusnog veznjaka

Fernando Gago stiže na San Siro

M. Šljivak

Iskusni vezni fudbaler Fernando Gago mogao bi pojačati ekipu Milana.

Ovaj 30-godišnji fudbaler trenutno je član argentinskog velikana Boce Juniors, ali bi uskoro ponovo mogao krenuti put Evrope.

Milan je ozbiljno zainteresovan za njegove usluge. Žele ga u veznom redu vidjeti uz mladog Manuela Locatellija i ponuda je navodno već na stolu iskusnog Argentinca.

Gagu ugovor s Bocom ističe na ljeto. Baš zbog toga ozbiljno razmišljaju da ga do kraja januara prodaju, a Rossoneri su sasvim realna opcija.

Fernando Gago je karijeru počeo u Boci, da bi 2007. godine kao velika nada argentinskog fudbala stigao u madridski Real.

Na Santiago Bernabeu je odigrao 113 utakmica u četiri godine, jednu sezonu je proveo na posudbi u Romu, a igrao je još za Valenciju i Velez Sarsfield.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije više od tri godine se vratio u Bocu, a sada bi ponovo mogao put Starog kontinenta i to u Milan, koji ga čeka raširenih ruku.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi