Fernando Torres ima tri konkretne ponude iz MLS-a

Klubovi iz SAD traže Španca

Fernando Torres ima tri konkretne ponude iz MLS-a

Napadač Atletico Madrida Fernando Torres će na kraju sezone sigurno napustiti ovaj klub.

Nakon što se u medijima pojavila informacija da Torres neće produživati posudbu na Vicente Calderonu, španski napadač je privukao pažnju klubova iz pomalo 'egzotičnih' krajeva. Nezvanično, za El Nina su interes pokazali neki kineski klubovi, ali i ekipe iz Sjedinjenih Američkih Država.

Američki mediji donose vijest da Torres već sada ima konkretne ponude iz MLS-a i da se za njega zanimaju tri kluba iz ove lige. 

Iako imena klubova nisu navedena, pretpostavlja se da je riječ o nekom od najboljih timova iz lige koja u posljednjih nekoliko sezona bilježi pravu ekspanziju.

Fernando Torres je prošlog vikenda napokon prekinuo golgeterski post, a njegov gol protiv Eibara bio mu je 100. u karijeri u dresu Atletico Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije