Ferrero: Imao sam Fiata 500 i pobijedio sam Ferrari
Foto: Massimo Ferrero (EPA)

Zanimljiva izjava predsjednika Sampe

Ferrero: Imao sam Fiata 500 i pobijedio sam Ferrari

Predsjednik Sampdorije Massimo Ferrero imao je veoma zanimljivu izjavu nakon današnje pobjede njegove ekipe protiv Juventusa sa 3:2 u okviru italijanske Serije A. 

Sampdoria je odigrala veoma dobar meč i nanijela je tek drugi ovosezonski poraz Juventusu, a Ferrero je nakon susreta uporedio njegov tim i Juventusa sa Fiatom 500 i Ferrarijem.

"Bio sam tamo u mom Fiatu 500 i počeo sam da turiram auto, a pored mene je bio Ferrari. Ferrari je sletio s puta i ja sam ga pretekao", rekao je Ferrero novinarima u mix zoni nakon utakmice pa nastavio:

"Gospodin Buffon je rekao da se ostali timovi izmiču pred Juventusom, ali danas se njegov Juventus izmakao pred nama. Sada se moramo skoncentrisati na naredni meč protiv Bologne. Drago mi je da je moja ekipa pomogla da liga ove sezone bude što izjednačenija", rekao je Ferrero. 

Također, on je dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Navijači sada sigurno uživaju. Ljudi imaju običaj reći da ja samo prodajem igrače, ali istina je da dosta i ulažem u tim također", poručio je ovaj filmski producent. 

Podsjetimo, Sampdoria se nakon ove pobjede nalazi na 6. poziciji u Seriji A sa 26 bodova, odnosno pet manje od današnjeg rivala, ali devet manje od lidera Napolija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi