Feyenoord sam sebi zagorčao život kolo prije kraja

Trka za titulu u Holandiji ponovo otvorena

Feyenoord sam sebi zagorčao život kolo prije kraja

Fudbaleri Feyenoorda sami su sebi zagorčali život nakon što su danas izgubili u gostima od Excelsiora sa visokih 3:0 u okviru prvenstva Holandije.

U Holandiji je nakon ovog ostalo još samo jedno kolo, a Feyenoord sada ima samo jedan bod više od Ajaxa. Golove za ekipu Excelsiora danas su postigli Hasselbaink, Elbers i Koolwijk. 

Kiks Feyenoorda iskoristio je Ajax koji je slavio kući protiv G.A. Eaglesa sa 4:0. 

U posljednjem kolu Feyenoord će igrati kući protiv Heraclesa, koji je na 9. mjestu na tabeli, dok će Ajax gostovati kod Williem II. Feyenoord mora pobijediti ukoliko žele postati prvaci, jer im remi ne bi igrao ulogu ukoliko Ajax pobijedi u svom meču.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi