FIFA će odluku za Izeta Hajrovića donijeti do 17. augusta

FIFA će odluku za Izeta Hajrovića donijeti do 17. augusta

Izet Hajrović će biti veliko pojačanje za Werder iz Bremena. Bh. reprezentativac u redove ovog bundesligaša dospio je iz turskog Galatasaraya koji čini sve kako bi pokvario Hajrovićev transfer u njemački klub. 

Nakon raznih podapinjanja posljednji u nizu došao je jučer. Turski nogometni savez Hajrovićev prelazak označio je kao nezakonit.

„To smo i očekivali. Mi vjerujemo da je sve uredu i da neće biti problema. FIFA će se po pitanju Hajrovića izjasniti do prve utakmice u narednoj sezoni, a to je 17. august,“ izjavio je sportski direktor Werdera Thomas Eichin.

Izet Hajrović jučer je dbitovao za svoj novi klub i odmah na prvom meču postigao je pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.