Figo: Gerrarda sam želio u Realu

Figo: Gerrarda sam želio u Realu

E. Škorić

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo priznao je da mu je žao što Steven Gerrard nije zaigrao za Real Madrid.

Gerrard je karijeru posvetio Liverpoolu, a mogao je igrati za koga god je htio. Ipak, nije želio da mijenja klub i zato e najveća legenda Redsa.

"U jednom trenutku u životu kada smo imali priliku zajedno igrati, to nije bilo moguće. Mislim da je šteta, svako želi igrati s najboljima. Gerrard je pokazao da je najbolji nogometaš na poziciji na kojoj igra. Šteta, ali Liverpool može da bude sretan da je imao takvu legendu u svojim redovima", otkrio je Figo.

Legende Liverpoola i Reala su u subotu odmjerili snage na Anfieldu u humanitarnoj utakmici i Figo i Gerrard bili su u prilici da se suprostave jedan drugom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi