Filip Đorđević poručio: Na mene više ne računajte

Nezadovoljan statusom u reprezentaciji

Filip Đorđević poručio: Na mene više ne računajte

Napadač Lazija i reprezentacije Srbije, Filip Đorđević, poručio je članovima stručnog štaba da ga u budućnosti slobodno mogu zaboraviti kada je riječ o pozivima u reprezentaciju.

Nezadovoljan svojim statusom u reprezentaciji, Đorđević je odbio ući u igru na prijateljskom susretu protiv Grčke u kojem je njegova reprezentacija jučer slavila rezultatom 2:0.

U posljednje vrijeme je jedan od vodećih strijelaca Serije A tek treći napadač u reprezentaciji iza Mitrovića i Lazovića, što po ocjeni mnogih ali i samog Filipa nije fer niti realno.

Đorđević je kod selektora Siniše Mihajlovića bio u prvom planu dok je s dolaskom Dicka Advocaata izgubio svoje mjesto u prvih jedanaest.

Đorđević je, izrevoltiran i nezadovoljan tretmanom prema njemu u reprezentaciji, odlučio reći 'zbogom' Orlovima, koji u budućnosti više neće računati na sjajnog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.