Fiorentina na prodaju zbog nezadovoljstva navijača
Foto: EPA

Vlasnici spremni da prodaju klub

Fiorentina na prodaju zbog nezadovoljstva navijača

E. Čaušević

Vlasnici Fiorentine odlučili su prodati klub jer su navijači ovog kluba izrazili nezadovoljstvo trenutnom situacijom kluba iz Firence.

Naime, navijači Fiorentine jasno su poručili sadašnjim vlasnicima kluba Diegu i Andrei Delli da nisu zadovoljni sitaucijom u kojoj se klub nalazi u prethodnim sezonama, te su zatražili njihov odlazak. Vlasnici su se oglasili danas saopštenjem, te su ponudili rješenje.

"Fiorentina je na prodaju. U razmatranje ćemo uzeti samo ozbiljne ponude onih kojima je stalo do dresa ovog kluba. Osjećamo da navijači nisu zadovoljni i spremni samo da prodamo klub onome ko će ga voditi bolje i uspješnije od nas", poručili su Diego i Andrea Delli.

Fiorentina je prije nekoliko sedmica za novog trenera izabrala Stefana Piolija, te se očekuje dolazak nekoliko novih igrača. No, jasno je da je pred klubom iz Firence težak period.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi