Fiorentina odredila rok Milanu za Nikolu Kalinića
Foto: EPA

Zadnja šansa za Rossonere

Fiorentina odredila rok Milanu za Nikolu Kalinića

Fiorentina, navodno, nema namjeru više čekati na adekvatnu ponudu Milana za svog fudbalera Nikolu Kalinića, pa su čelnici Viola odlučili Rossonerima odrediti krajnji rok do kojeg će razmatrati njihove ponude.

Naime, Fiorentina je saopštila čelnicima Milana da je petak zadnji dan do kojeg mogu dostaviti prihvatljivu ponudu za Kalinića.

Milan već neko vrijeme želi dovesti hrvatskog napadača u svoje redove, te se vjeruje da je on u samom vrhu liste želja čelnika ovog kluba, a navodno su Rossoneri već postigli dogovor sa ovim igračem.

Ipak, čini se da je Milan odgodio finaliziranje Kalinićevog transfera jer u ovom klubu žele razmotriti još neke opcije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

A prema navodima Premium Sporta, Fiorentina ne želi više čekati na potez Milana, pa čak iako se zna da i sam Kalinić želi preći na San Siro, njegov trenutni klub ga neće prodati ukoliko adekvatna ponuda ne stigne do petka.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti