Fiorentina potvrdila, Badelj ne ide u Milan
Foto: EPA

Ostaje u Firenci

Fiorentina potvrdila, Badelj ne ide u Milan

Fiorentina je na zvaničnoj klupskoj stranici potvrdila kako od transfera Milana Badelja neće biti ništa.

Hrvatski reprezentativac je proteklih sedmica konstantno dovodio u vezu sa odlaskom iz Fiorentine. Mediji su ga najviše selili u Milan, koji je ove sezone izuzetno aktivan na transfer pijaci, međutim Badelj ipak neće na San Siro.

Saopštenjem za javnost objavljenim na klupskoj stranici, navodi se kako će Badelj i u narednoj sezoni nositi dres Fiorentine, te da ga stručni štab na čelu sa Stefanom Piolijem vidi kao okosnicu tima u novoj sezoni. 

Badelj je jedan od najboljih igrača u timu Fiorentine. Za "Viole" je dosad odigrao 81 utakmicu i postigao četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U svojoj karijeri prethodno je nosio dresove HSV-a i Dinama. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi