Fiorentina prihvatila ponudu za Borju Valera

Odlazi u Inter

Fiorentina prihvatila ponudu za Borju Valera

E. Škorić

Fiorentina je prihvatila ponudu Intera za iskusnog veznjaka Borju Valera.

Za Valera su se ovog ljeta zanimali Inter i Milan, a prema pisanju medija u Italiji, Inter je uspio na kraju u namjeri da ga dovede, pošto je ponuda od sedam miliona eura prihvaćena.

Španski veteran dugo je na listi Luciana Spallettija i sada kada je ovaj došao na klupu Intera, konačno će dobiti priliku da sarađuje sa Valerom, koji je dugi niz godina u Italiji.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tridesetdvogodišnjak je u redove Viola stigao još 2012. godine, a ugovor s klubom ima do 2019. godine. Ove sezone je dao dva gola uz 10 asistencija na ukupno 40 mečeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi