Fiorentina već pronašla zamjenu za Kalinića?

Gabbiadini i Seferović na meti Viole

Fiorentina već pronašla zamjenu za Kalinića?

E. Čaušević

Hrvatski napadač Nikola Kalinić nalazi se na izlaznim vratima Fiorentine nakon što je dobio bogatu ponudu iz Kine.

Kalinić u posljednje vrijeme pruža sjajne partije u dresu Fiorentine, ali navijači ovog kluba su iznenađeni činjenicom da ovaj igrač razmišlja o odlasku iz Firence. Hrvatskog fudbalera želi Tianjin Quanjian koji je spreman da plati oko 40 miliona eura za ovog igrača.

Navodno, čelnici Fiorentine spremni su da prihvate ovu ponudu jer će im ovaj novac dobro doći. Također, u Firenci su se spremili za odlazak Kalinića jer pregovaraju sa napadačem Napolija, Manolom Gabbiadinijem.

Napoli je spreman da pusti Gabbiadinija ukoliko dođe ponuda od 22 miliona eura. Italijanski mediji prenose da je rezervna opcija Fiorentine napadač Frankfurta, Haris Seferović.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nesuđeni bh. reprezentativac u Fiorentinu bi došao na posudbu do kraja sezone nakon čega bi italijanski klub otkupio njegov ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije