Flamini potpisuje za Rayo Vallecano?

Francuz se vraća na teren

Flamini potpisuje za Rayo Vallecano?

Nekadašnji reprezentativac Francuske Mathieu Flamini namjerava se vratiti na fudbalske terene nakon šestomjesečne pauze. 

Flamini je prošlu sezonu proveo u dresu Crystal Palacea koji mu nije ponudio novi ugovor po isteku iste i on je od tada slobodan igrač. 

Inostrani mediji prenijeli su prije nekoliko dana informaciju da se Flamini ponudio Juventusu, a današnje informacije govore da je on ipak najbliži prelasku u Španiju, tačnije u La Ligu 2.

Za njegove usluge navodno je zainteresovana ekipa Rayo Vallecana koja mu je spremna ponuditi ugovor, prenosi Radio MARCA. 

Rayo se trenutno nalazi na 8. mjestu u La Ligi 2 sa pet bodova manje od lidera Huesce, a sigurno da bi im fudbaler kao što je Flamini mnogo značio u borbi za promociju u društvo najboljih. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Francuski fudbaler bi u narednih nekoliko dana trebao doći u Španiju kako bi dogovorio posljednje detalje sa čelnicima ove ekipe. 

Dodajmo da je Flamini karijeru počeo u Marseilleu, a kasnije je igrao za Arsenal, Milan i Crystal Palace. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi