Florentin Pogba ima specijalnu frizuru za duel sa Paulom

Poseban meč za braću

Florentin Pogba ima specijalnu frizuru za duel sa Paulom

Večerašnji duel između Manchester Uniteda i St. Etiennea bit će poseban i po sudaru dva brata - Paula i Florentina Pogbe. 

Braća Pogba će se naći na suprotnim stranama u duelu Evropske lige na Old Traffordu, a stariji Florentin za ovu priliku je spremio specijalnu frizuru. Kako bi proslavio jedinstveni trenutak u karijeri on je jednoj strani glave iscrtao svoj broj, a na drugoj Paulovu "šesticu" koju nosi u Manchester Unitedu. 

"Jedva čekam duel sa Paulom i to na mjestu gdje se stvara historija. Nema straha, oni su favoriti, ali ne predajemo se", kaže Florentin. 

I dok braća Pogba s nestrpljenjem očekuju duel na Old Traffordu, njihova mama još uvijek nije odlučila za koga će navijati.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi