Forster zna da ga želi Chelsea, ali se previše ne uzrujava

Sretan u Southamptonu

Forster zna da ga želi Chelsea, ali se previše ne uzrujava

E. Škorić

Engleski golman Fraser Forster uživa u činjenici da ga želi Chelsea, ali kaže kako je odan Southamptonu.

Plavci su navodno u potrazi za novim golmanom, obzirom da bi Thibaut Courtois trebao da ide na ljeto, a na listi želja Antonija Contea, tvrde mediji, nalazi se i 28-godišnji Forster.

"Kompliment je ako me želi Chelsea. Dobro je znati da vas žele drugi klubovi jer to govori o vašem radu, ali ipak, ja imam važeći ugovor sa Southamptonom za još dvije godine. Sviđa mi se ovdje i ne mogu da izrazim riječima zahvalnost klubu koji me podržao i kada sam bio povrijeđen", rekao je Forster.

On se trenutno fokusira na igre u Southamptonu, ali i na Evropsko prvenstvo...

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svi znaju da je Joe Hart broj jedan u Engleskoj. On zaslužuje da to bude, a ja ću čekati svoju priliku s klupe. Jedva čekam Evropsko prvenstvo", poručio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi