Fotografija Cristiana Ronalda obišla svijet

Bratstvo je pobijedilo!

Fotografija Cristiana Ronalda obišla svijet

E. Čaušević

Reprezentativci Portugala doputovali su danas u Lisabon gdje je u toku proslava titule prvaka Evrope.

Portugal je sinoć nakon produžetaka savladao Francusku u finalu Evropskog prvenstva, a junak pobjede bio je rezervista Eder koji je postigao jedini gol. 

Veliki udarac Portugalci su dobili sredinom prvog poluvremena kada je zbog povrede teren morao napustiti Cristiano Ronaldo. Tada se činilo da će Francuska sigurno do titule. Ipak, Portugalci su vrhunskom taktikom uspjeli da urade nemoguće.

Tokom cijelog prvenstva Portugalci su potencirali da u ekipi vlada bratska atmosfera, a to pokazuje i slika koju je danas objavio Ronaldo. On je napisao da je bratstvo ponovo ujedinilo Portugal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi