Fotografija iz djetinstva otkriva za koga Mbappe navija

Nije u pitanju PSG

Fotografija iz djetinstva otkriva za koga Mbappe navija

Francuski napdač Kylian Mbappe nedavno je iz Monaca prešao u PSG. 

PSG je ovog fudbalera za sada doveo na posudbu, a narednog ljeta će Monacu isplatiti 180 miliona eura. Na ovaj način oni će izbjeći kršenja pravila finansijskog fair playja. 

Ipak, na internetu je objavljena fotografija iz djetinstva ovog fudbalera koja otkriva da on nije navijao za ekipu u koju je prešao već za Chelsea. Na zidu njegove sobe nalazio se dres londonskih Plavaca s brojem 10 i njegovim imenom, a on pozira ispred njega. 

Zanimljivo, među ekipama koje su željele da dovedu Mbappea ovog ljeta nije bilo Chelseaja, ali je Francuz mogao igrati u Premiershipu jer ga je silno želio Arsenal. Ipak, on je na kraju odbio tu i još nekoliko ponuda kako bi obukao dres PSG-a koji je na kraju izdvojio i najviše novca.

Naravno, ova fotografija je nastala kada je Mbappe imao samo 11 godina i vremena su se promijenila. Ovog ljeta je PSG doveo Neymara i vjerovatno je i to jedan od razloga zbog kojih se Mbappe odlučio da pređe u njihov tim. 

Njih dvojica će vjerovatno činiti ubojiti napadački dvojac ove sezone. Priliku za debi u dresu novog kluba Mbappe će imati već sutra navečer kada PSG gostuje kod Metza. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi