Francuska ima novog kralja

Novi golovi Balotellija

Francuska ima novog kralja

E. Škorić

Mario Balotelli je nezaustavljiv od dolaska u redove francuske Nice.

Balotelli je postigao nova dva gola i to u derbiju protiv Monaca u šestom kolu Lige 1. Njegov tim je slavio s 4:0, a Mario je mrežu Kneževa tresao u 30. i 68. minuti.

Nakon šest kola, Nica je lider sa 14 bodova i bez poraza, dok PSG i Monacu imaju po bod manje. Što se Marija tiče on je dao četiri gola ukupno.

Lyon je s 5:1 razbio Montpellier, iako su gosti poveli u četvrtoj minuti. Isključenje Poatyja u osmoj minuti je koštalo goste, koji više nisu mogli da se sastave s loptom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Fekir je u 36. s penala smanjio na 2:1, a na 2:2 izjednačio Tolisso. U nastavku Fekir i Tolisso pogađaju još po jednom, da bi Cornet u 75. postavio konačnih 5:1.

Bordeaux je u Metzu slavio sa 3:0, Angers je s 2:1 pobijedio Caen, a Guingamp Lorient s 1:0. Golova nije bilo u duelima Bastia - Nancy i Nantes - St. Etienne. 


2-0 Mario Balotelli Goal HD by situacijeliga
3-0 Mario Balotelli Second Goal HD - Nice 2-0... by smoki-bobi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi