Francuski mediji znaju gdje ide Ibrahimović?

Šveđanin bira između Kine i Evrope

Francuski mediji znaju gdje ide Ibrahimović?

E. Čaušević

Zlatan Ibrahimović na kraju ove sezone sigurno napušta PSG sa kojim mu ističe ugovor, ali još uvijek se ne zna gdje će nastaviti svoju karijeru.

Švedski napadač nalazi se na meti mnogih klubova iako je već u poznim godinama Ibrahimović igra u odličnoj formi. Francuski "L'Equipe" tvrdi da Zlatan ima bogatu ponudu iz Kine, ali i želju da i dalje ostane u Evropi.

Kako pišu francuski mediji najkonktretniju ponudu Ibrahimović ima od Manchester Uniteda, a poznato je da ovaj napadač ima veliku želju da se okuša u engleskoj Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Zlatan je prije nekoliko dana izjavio da još uvijek ne želi otkriti gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru, te će to biti poznato onog dana kada mu istekne ugovor sa PSG-om. Bila bi velika šteta da Ibra napusti Evropu jer mnogi vjeruju da on ima još dosta da pokaže na najvećem rangu fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi