Francuski velikan zagrizao za Sušića

Monaco se zanima za Sušića

Francuski velikan zagrizao za Sušića

E. Škorić

Bh. reprezentativac Tino Sven Sušić na meti je francuskog Monaca.

Posljednjih godina se Sušić povezivao sa mnogim evropskim klubovima, ali čini se da bi konačno na ljeto mogao pronaći novi klub.

Sušić igra odlično ove sezone u dresu Hajduka, a njegove igre nisu prošle nezapaženo. Za njega, se prema pisanju francuskih medija, zanimaju čelnici Monaca.

Navodno su Sušića skauti Monaca pratili na meču Hajduka i Lokomotive. Njegova vrijednost procjenjuje se na 3.5 miliona eura, a on je ugovorom za Hajduk vezan do ljeta 2018. godine. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pored Monaca, za Sušića se zanima i nekolicina engleskih klubova, a podsjećamo da je prošlog ljeta naš veznjak bio blizu transfera u Inter. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi