Francuz želi nazad u Milan
Foto: EPA

M'Baye Niang ne želi ostati u Watfordu

Francuz želi nazad u Milan

Francuski napadač M'Baye Niang ne želi više biti član ekipe Watforda, u koji je stigao na posudbu iz Milana ove zime.

Nakon nekoliko odličnih izdanja u dresu ekipe sa Vicarage Roada, špekulisalo se da u Watfordu žele otkupiti Nianga od italijanske ekipe, međutim prema Sky Sportsu talentovani 22-godišnji napadač je saopštio engleskom klubu da nije zainteresovan za potpisivanje ugovora sa njima, te da se želi vratiti u Milan.

Čini se da je Niang razočaran odlukom kluba da otpusti trenera Waltera Mazzarija, koji od kraja ove sezone Premier lige više nije trener Watforda.

Niangova budućnost je neizvjesna, a on će se, za sada, vjerovatno vratiti u Milan, međutim da li će dobiti šansu u ovom klubu ili će opet otići negdje na posudbu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi