Frank De Boer preuzima Crystal Palace?
Foto: EPA

Holanđanin najizgledniji kandidat

Frank De Boer preuzima Crystal Palace?

Crystal Palace je, navodno, ponudio bivšem treneru Ajaxa i Intera, Franku De Boeru, mjesto na klupi ekipe sa Selhurst Parka.

De Boer je bio bez angažmana još od prošle godine kada je dobio otkaz u Interu, a sada se vjeruje da je jedan od najozbiljnijih kandidata za novog trenera Crystal Palacea.

Kako prenosi Daily Mirror, De Boer je impresionirao na razgovoru sa čelnicima Crystal Palacea, a prvi čovjek kluba, Steve Parish, je bio izuzetno zadovoljan holanđaninovom "vizijom" za budućnost ekipe.

Klub iz predgrađa Londona je bez glavnog trenera još od 23. maja kada je Sam Allardyce, na iznenađenje mnogih, podnio ostavku, iako je uspio ispunuti osnovni cilj kluba, ostanak u Premier ligi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Nepoznanica oko trenerske pozicije je uslovila i neaktivnost Crystal Palacea na tržištu igrača, pa ova ekipa još uvijek nije obezbijedila niti jedno pojačanje za narednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije