Frankfurt i Gladbach podijelili bodove

Bez golova u Frankfurtu

Frankfurt i Gladbach podijelili bodove

Prva utakmica 29. kola Bundeslige donijela je okršaj Frankfurta i Borussije iz Monchengladbacha koji je završen bez golova.

Iako su obje ekipe imale po nekoliko sjajnih prilika i što ritam utakmice uopšte nije bio loš, golova nije bilo pa je susret okončan najnepopularnijim rezultatom.

Pred kraj susreta su i jedna i druga ekipa krenule u posljednji juriš ka golu protivnika, a najbolju šansu je u posljednjim sekundama propusito Hazard koji je šutirao pravo u golmana domaćih.

Gladbach je ostao na trećem mjestu Bundeslige s tim što bi se to već sutra lako moglo promijeniti, budući da Leverkusen dočekuje ekipu Hannovera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bundesliga, 29. kolo:

Frankfurt - Monchengladbach 0:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.