Franko Andrijašević iz Hajduka u Dinamo

Transfer koji se Torcidi neće dopasti

Franko Andrijašević iz Hajduka u Dinamo

Rijetko se dešava da kapiten ili dokapiten jednog kluba pređe u najvećeg rivala. Upravo to će se desiti Hajduku, čiji će dojučerašnji dokapiten Franko Andrijašević od iduće sezone nositi dres Dinamo Zagreba.

Dinamo i Andrijašević (23) dogovorili su sve uvjete oko transfera, javlja oficijelna stranica zagrebačkog kluba. Čeka se još samo liječnički pregled i ugovor će biti potpisan. Andrijašević je bio najbolji igrač Hajduka prošle sezone uz Pašalića koji je otišao u Chelsea, a poznat je i po tome što je 2012. godine propustio derbi sa Dinamom zbog ženidbe.

Navijačima Hajduka će se najmanje svidjeti ovaj transfer, a po društvenim mrežama već su počeli uvredljivi komentari na račun ovog fudbalera.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije