FS Poljske suspendovao Jasmina Burića

Tri meča suspenzije zbog crvenog kartona

FS Poljske suspendovao Jasmina Burića

E. Čaušević

Bh. reprezentativac Jasmin Burić proteklog vikenda dobio je crveni karton u meču između Legije i Lecha.

Burić je izazvao veliki haos u derbiju ove dvije ekipe iako je ovaj meč odgledao sa klupe za rezervne igrače. Bh. golman je dobio direktan crveni karton jer je utrčao na teren i sukobio se sa igračima Lecha.

Nakon svega oglasio se i Fudbalski savez Poljske koji je saopštio da je Burić suspendovan na tri utakmice zbog svog ponašanja na meču protiv Legije. Iz FS Poljske poručili su da su nekoliko puta pregledali video sa utakmice, te da su donijeli pravednu kaznu.

Bh. reprezentativac je posljednjih pet utakmica proveo na klupi za rezervne igrače. Zbog ove suspenzije Burić će propustiti utakmice protiv Wisle, Chorzowa i Slaska.


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi