Fuchs pozvao Ranierija na rođendan, pa se iznenadio

"To ne bi napravilo puno trenera"

Fuchs pozvao Ranierija na rođendan, pa se iznenadio

U svlačionici Leicester Cityja vlada sjajna atmosfera i to najbolje potvrđuju ovosezonski rezultati. 

Britanci su uvjereni da tajna uspjeha leži u prijateljskom odnosu na relaciji Claudio Ranieri - igrači, a upravo zbog toga nije bilo iznenađujuće što se trener Leicestera pojavio na rođendanu koji je slavio defanzivac Fuchs. 

Interesantno je da Ranieri nije previše obraćao pažnju na datum na pozivnici i na Fuchsov rođendan se pojavio dan ranije.

"Claudio vjerovatno nije gledao na pozivnicu, već je samo stigao, a tamo nije bilo nikog. Odmah je nazvao Jona Sandersa (op.a zaposlenika Leicestera) i pitao ga: 'Sandro, gdje je tulum? Nema nikoga'", otkrio je Fuchs i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Tako je Claudio došao na moj rođendan dvaput što je veća čast za mene. Nisam mogao vjerovati da je tamo, mislim da ne bi puno trenera to napravilo. Na tulumu je bio nasmijan, uživao je, i nije mu smetalo što sam popio čašu ili dvije crnog vina. On je sjajan lik", zaključio je Fuchs.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi