Fudbaler Cesene suspendovan zbog dopinga

Suspenzija na osam mjeseci

Fudbaler Cesene suspendovan zbog dopinga

E. Čaušević
Teme:

Fudbaler Cesene, Nicola Dalmonte, pao je na doping testu nakon utakmice protiv Pescare.

Saigrač našeg Milana Đurića nije prošao doping test koji je radio nakon utakmice protiv Pescare, te je danas saznao i kaznu. 

Ovaj fudbaler neće moći igrati osam mjeseci zbog toga što je koristio nedozvoljena sredstva. Fudbalski savez Italije obavijestio je ovog 18-godišnjeg igrača da se može žaliti na ovu kaznu, ali teško da nešto može promijeniti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dalmonte je ove sezone u Seriji B za Cesenu odigrao četiri utakmice i postigao je jedan gol. Svojim igrama u posljednje vrijeme izborio se i za poziv u juniorsku reprezentaciju Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi